BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Posting2 ting ting tinggg :)

Tuesday, June 14, 2011

RENDU KAO DEK ..

aq rendu budak sorang neh . alahai . kao makan apa kat sana dek . kenyang ta  makan ? duet belanja cukup ta ? baju basuh macam mana kat sana ?  belaja oke ta ? ada bangun lambat ta p class ? roomate pengotor ta ? **cess apa punya soalan . 

aq taw dek . kao macam aq juga . sepanjang idop . ta pena duk asrama . ta pena jao2 dengan family . ta pena tahuu suasana duk asrama . neh aq belaja pun adalah percubaan pertama aq jao dengan family . 


kesian kao dek . kao pergi terburu buru . aq ta sempat nak tolong kao pape . aq ingat kao nak continue jee form 6 kao tu . sebab aq tawu gf kao pun fom6 jugaa . tapi ta sangka kao cek matrix last minit , kao dapad . 


2 hari jee kao setlekan everything dengan mak n papa . aq ? aq ta sempat nak tolong pape !. jahat kan aq . sebuk kerja . serba sala aq gn kao dek .  sumpaa aq serba sala gila gn kao .. 

time hantar kao pun , aq ta dapat ekot . aq kena kerja . lagi sekali , aq salahkan diri aq sendiri . 


terkilan aq kalo teringatkan kao dek .  aq ta sempat nak tolong kao . aq harap kao kat matrix melaka tuu . kao bole survive sendiri . kao kena jadi kuat macam aq neh . k !  hari hari aq cakap macam neh kat kao kan . 


kite buktikan kite bole buat yang terbaek ,  !!  aq harap kos sains komputer yang kao dapat tuu ta membebankan sangat bagi kao , aq dga cerita . ramai budak quit matrix sebab ta larat nak carry subjek tuu . aq pecaya kao bole buat walaupun slow slow dek . aq pecaya kao bole . !











entri buad adek yang berada di perantauan sendirian .  )):
aq salu doakan yang terbaek untuk kao dek . aminn . ~~

4 comments:

  1. adek besaqqq drpd kakak nmpknye.. hehe

    ReplyDelete
  2. teyn teyn :: mmg dia tersangat lhaa tinggi meninggalkan ketinggian aq , ciss ~

    ReplyDelete