BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Posting2 ting ting tinggg :)

Friday, July 29, 2011

bila saya rindu saat itu .

hye . tade siapa kan nak kesatkan debu dekat blog comel neh . oke . malas nak bagitahu kenapa berdebu . jawapan rata-rata adalah 'clise' . 

busy . 

rendu nak mengomel . paling renduu nak blogwalking kat blog awak-awak tuu . untung lhaa banyak entri . entri .  banyak kisah menarik dan agak peribadi . 


.........................

dan bila jasad kecil neh dah tercampak kembali ke tapak semaian ilmu . aq hanya mampu merengek-rengek rindukan ibu . yaccks ~ da besa pun maseh macam tuu punya perangai kan . 




dungun , dungun , dungun .



mana lagi tempat terbaek melepak kat dungun neh kalo bukan kat mcd !! . pantai ? bored~~ . pok en ting ? ouh tidak smaa sekali ! alerr . kesian . tapi ini sudah menjadi yang terbaek daripada tiada apa-apa . orang kampung aq cakap " its better than nothing " . 





yeah ! kelasss kao mariaa ~




istilah lepaking aq akan jadi lebih manja dan menyerlah jika budaa tembum dan sahabat tercinta turut sama terlibat . mishuu lhaaa tembum ! ayaa . lama kan awak ta datang jenguk 'kampung halaman' awak neh . eleh .. malu lhaa tu nak ngaku kampung . tapee . saya faham perasaan awak . **sigh !


last meet pun bulan lepas . 30jun2011 . tarikh tu tajam tersemat dalam kotak fikiran saya . cehhh sampai dungun terus breakfast mcd . subuh2 kot . yewla saya faham waktu tuu celah gigi masing2 masih bersisa laok semalam yang kite makan kat ruma before nek bus ke dungun  kan ! HAHA . 


dan sebenarnya saya nak cakap . saya renduu tiap detik kat mcd dengan awak .











oke oke . sekarang memang musim idung terjungkit macam tuu  :DD








serius . saya nak macam neh lagi bole ?  tapi saya nak saat tu lagi sweet dari neh .  miss kalian alot  ! 
:((







setiap detik masa berlalu adalah penantian saya untuk bersama kamu selalu . 




lets countdown with me :))








4 comments:

  1. beluncas..awal juga bangun..hehehheeh

    ReplyDelete
  2. bukan awal bangun dear . but ta tado langsung lastt nite . tuu yang update blog .wee ~~

    ReplyDelete
  3. mcm dapat rasa je keSWEETan korang. kikikikiki :)

    ReplyDelete
  4. awak dapat rasa sebab kite sama2 dduk dekat bndar ' hebat' neh kan dear .. hahahah..

    ReplyDelete