BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Posting2 ting ting tinggg :)

Friday, May 6, 2011

CREAMMY NYUMMY DAY

 



harini tekak aq gedik semacam minta mahu makan kek choclate . merengek rengek mahu kek choc ! .. da serupa baby merengek minta susu . fine . akhirnya 'mereka' mengalah  . kami donate sorang rm10 . then beli kek choclate yang sangat nice tuu . ta mahal pun ,rm58 jee . oke . bila kek da depan mata . nak buat kerja pun ta keruan . tergugat iman ku . duk telan aer liuq jee . sakai kan .  sementara nak tunggu detik potong kek tuu , men lhaa kuiz jawap teka teki dengan supervisor aq . yang dapat jawap . dapat adiah ferrero rocher sebijik , sokay lhaa sebijik , dari tade . en ! then sapa yang ta dapat jawap langsung . ada denda .! gila seyh ! at the end . aq lha yang paling sengal ta reti menjawap soalan yang diberi . erggh ! ehh cop copp .. bukan aq sorang . tapi aq berduet dengan lagi sorang mangkuk ayun macam aq juga . HAHA . denda dia . nak tahuu  ?  haahh ! amek kao . aq yang cipta rule . aq yang kena , neh lhaa namanya ,. makan dek tuan , denda dia . kena sapu cream dekat muka partner ! gosshh ... kelakaaaa ! ... :DD



nak tengok aq jadi  zombie . meh klik vdeo neh ... korunk tengok lhaa sampai abes . erk !

|
|
|
v


video


sumpaaa weyh kelaka time neh ,, penat aq gelak
ta sampai hatie sebenanya nak tepek cream tuu kat muka partner aq tu . 

adehhh . bole pula spontan men game neh ,,  asalnya nak makan kek jee . tapi bole terlajak pula men game bukan bukan smpai menjerat diri sendiri .. ciss ~






dan neh lhaa antara budak budak  sakai  kenny rogers ..







kami kami .. ((:








kek yang buat aq jadi macam bayi kecil . merengek je minta kek ( nak beli sorang ta mpu . kena donate2 . hihiee )







neh sume supervisor aq punya keja , hias meja macam nak buat candle light dinner ! 






eh beluncas pakai tudung ,, yee aq pakai tudung time kerja , sebab aq ta reti nak sanggul rambot , siyes ta reti ! . nati terbuka blek kalo aq sanggul . aq bese pakai sepit jee . tapi mana bole sepit kalo nak pakai cap en ..   so better pakai tudung . kang takot juga guest ada jupe rambot dalam ayam kang , hihikkss .









friends 4eve ,. zul , zainy . rustam ,. beluncas . wan . ^_^




kalian , fer your information .. aq partime kat kenny rogers roasters plaza angsana skrg neh ., so sapa yang dekat tuu . da ta reti reti ?!,, mai ler singgah ,, korunk punya pasal . aq bagi diskaun 20% oke ! . waaah ! .. 
kalo nak di ekotkan , da 3 tahun aq kerja kat sana . since form5 , tiap kali ada cti sem or whateva ,, mmg aq kerja situ .. tuu lhaa lubuk cari makan aq . HAHA ! dan aq sayang kawan kawan kat sana ! .,managemant dia terbaek . every month manager bawak staff pergi makan lua ., manager dengan staff bergurau , bercakap , da macam membe2 . sumpaa sempoi gilaa . 



dan paling aq suka . hari hari makan ayam panggang sampai muka aq pun da macam ayam .. adehhhh ~


:))



11 comments:

  1. kau kerja eh ??

    aku tanam anggur je. bosan la takde keje.

    ReplyDelete
  2. yupp,, aq kerja ,, gyla kao duk ruma je,,jd belon badan aq nati .. wuu . ta mahuu ! ta snggop ..

    ReplyDelete
  3. aku tau tu mmg peberet kau kan na.. haha

    ReplyDelete
  4. u know me better kan cahh ,, leviuu !

    ReplyDelete
  5. wah kek cokelat itu mngiurkan! sedekah sini jugak,lpas ni bole terjah kenny rogers plaza angsana:)

    ReplyDelete
  6. fadh :: mmg mngiurkan .. bole terlentok bdn bile dapat makan kek tu ouh ! .. hihiee . jum2 dtg keny . spesial diskaun fer u ! . SURE !!!

    ReplyDelete
  7. aihh!!sowonokny tgok!!ni buat i makin jelez!! spe nak sponser kek tyme befday i bulan 11 nie..angkat tgn macm saya??????!!!!*goyang-goyang

    ReplyDelete
  8. ain :: bfday i bulan 6 neh ,,hahahaha .. lagy lhaa dekadd ., weee .. u pon antu choc juga ? kihkihhh,. bole geng neh !

    ReplyDelete
  9. aahaa~ shuet video lha dear. eya tgk pun na tergelakk dga korg gelakk taok! HEE

    ReplyDelete
  10. HAHA , kelaka en dga dak laki tuu gelak , maca haremm ! adehaii ,,,,

    ReplyDelete